Stiri Noi

Adrian Streinu-Cercel, anunț teribil pentru România: ”Va urma al doilea val în toamnă”. Ce se va întâmpla de Paște

Adrian Streinu-Cercel, anunț teribil pentru România! Medicul Adrian Streinu-Cercel a transmis un mesaj îngrijorător pentru țara noastră în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Astfel că, dacă acum România trece printr-o perioadă de foc, coșmarul se pare că va reveni din toamnă.

Celebrul doctor îndeamnă oamenii ca Paștele să îl sărbătorească acasă, departe de aglomerație, în sânul familiei. Chiar dacă este neplăcut să fii izolat, departe de cunoștințe și prieteni, oamenii trebuie să înțeleagă că autoizolarea ajută la stoparea răspândirii coronavirusului.

Mai mult decât atât, condițiile din mediul rural nu sunt tocmai bune, când vine vorba despre igienă. Dacă regulile nu vor fi respectate, atunci România ar putea să se transforme în ”noua Italie”.

„În următoarele patru luni va fi o perioadă de foc pentru România. Va mai urma un al doilea val care va fi în toamnă. Primul val va fi după Paşte. Sistemul este ca un dromader. Capul cămilei este o creştere uşoară, după care urmează o perioadă de acalmie, o incubaţie. În această perioadă sunt cei care au venit din Spania, Israel, care contaminează şi împrăştie. Urmează cocoaşa propriu zisă”, a transmis medicul Adrian Streinu Cercel la România TV, citează Cancan.

„Ceea ce ne preocupă este nivelul de întoarcere din Spania, Israel, oameni care aduc noi infecţii. Practic din momentul în care a apărut cuvântul pandemie, toate ţările sunt pe roşu. La ţară avem o populaţie îmbătrânită, iar accesul la apă şi săpun este derizoriu”, a transmis medicul la Antena 3.

„Dacă ne vom duce să ne pupăm, lucrurile nu vor merge bine. Trebuie să ne oprim la poartă, respectiv la uşa apartamentului. Dacă nu înţelegem să facem asta benevol, o vom face forţat. Dacă nu stăm acasa următoarele 10 săptămâni… în România poate fi ca în Italia”, a completat Adrian Streinu Cercel.

Addo
the authorAddo

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.