Un membru al clanului Corduneanu a făcut un scandal monstru la o piscină pentru că a fost pus să plătească bilet:„Te înjunghii de 20 de ori”

Bogdan Corduneanu, interlopul ieșean, a fost plasat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de port ilegal de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie Ziarul de Iași.

În urmă cu trei zile, Bogdan Corduneanu, a făcut un scandal monstru la la piscina Tiki Village din Iaşi.  Corduneanu a participat împreună cu soția sa și fratele său, la un concert susținut de Dan Ciotoi.

După ce spectacolul s-a terminat, acesta împreună s-a îndreptat spre ieșire, iar acolo l-a apostrofat pe unul dintre reprezentanții clubului pentru că i-a cerut bani pe bilet.

După o rundă de jigniri, Corduneanu a scos un briceag şi l-a ameninţat pe reprezentantul Tiki Village că îl va înjunghia de 20 de ori. Scenele au avut loc în fața a zeci de oameni. Fratele interlopului a fost cel care a calmat spiritele, însă la fața locului a ajuns și poliția, scrie Ziarul de Iași.

„Consider că probele care însoțesc acuzațiile sunt irelevante. În imaginile de pe camerele video nu se distinge exact dacă a fost sau nu folosit vreun cuțit. Mai mult decât atat, este vorba despre o sesizare din oficiu. Nu a fost formulată nicio plângere de către persoana vatamată. Sunt convins că nevinovăția clientului meu va fi dovedită”, a declarat Răzvan Huțanu, avocatul lui Corduneanu.

Pentru fapta sa, interlopul ieșean este  cercetat sub control judiciar pentru port
ilegal de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe lângă incidentul ce a avut loc la piscina  din Iași, Bogdan Corduneanu mai este judecat
și într-un alt dosar. Este vorba despre un dosar de șantaj în care este acuzat
că a cerut bani de la un afacerist din oraș. Cercetările sunt în desfășurare și
urmează a se stabili care o să fie consecințele faptelor lui Bogdan Corduneanu.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *