În ziua cu cele mai multe noi infectări, artiştii chemaţi de Primăria Sectorului 5 la un concert în parc s-au pupat cu fanii

Primăria Sectorului 5 a organizat, zilele acestea, o serie de concerte în Parcul Sebastian unde, deşi spectatorilor li se cere să păstreze nişte minime reguli de protecţie, de multe ori oamenii ignoră indicațiile.

Sâmbătă, autorităţile au anunţat un nou record al numărului zilnic de infectări cu coronavirus: 889 de cazuri. Anunțul a fost urmat de apeluri ale autorităților la respectarea regulilor de distanțare socială, însă acestea nu par să fi avut prea mare ecou azi, în Parcul Sebastian.

Spectatori la concertul organizat de Primăria Sectorului 5

Aici, Centrul Cultural „Ştefan Iordache”, care aparţine de primăria condusă de Daniel florea, organizează zilele acestea mai multe concerte în aer liber.

În perimetrul îngrădit dedicat evenimentelor, regulile de distanţare fizică sunt în cea mai mare parte respectate, cu scaune dispuse la distanţă sigură. Oamenii sunt încurajaţi să îşi pună măşti de protecţie, iar cei care nu au primesc de la organizatori, care pun la dispoziţie şi dezinfectant.

Organizatorii au pus la dispoziţie măşti şi dezinfectant

Zona este păzită atât de agenţi ai Poliţiei Locale, cât şi de angajaţi ai unei firme private de pază. În timp ce aceştia din urmă folosesc masca de protecţie în timp ce interacţionează cu publicul, angajaţii Primăriei o ţin pe post de obiect decorativ, la braţ.

Paza a fost asigurată de Poliţia Locală, angajaţii purtând însă masca la braţ

Aglomeraţie, pupături şi îmbrăţişări

Chiar dacă în zona de concerte oamenii sunt forţaţi să păstreze distanţa, în restul parcului publicul se strânge în grupuri mari şi urmăreşte concertul de pe margine.

Mai mult, chiar artiştii chemaţi de Primăria Sectorului 5 ignoră flagrant minimele reguli de distanţare fizică. La finalul unui recital, cuplul de artişti a coborât de pe scenă şi s-a îndreptat spre un grup de fani, cu care s-a fotografiat. Una dintre cântăreţe chiar s-a pupat cu mai mulţi admiratori, unii dintre ei în vârstă, fără a purta măcar masca.

Doi spectatori urmăresc concertul din afara zonei delimitate de Primărie

De pe scenă, organizatorii au făcut mai multe apeluri pentru respectarea regulilor, însă în afara zonei de concert oamenii le-au ignorat. Atraşi de spectacol, ei s-au îngrămădit în zona cu răcoritoare şi mâncare.

Aglomeraţie la buticurile de la marginea zonei de concert

Unul dintre artişti se îmbrăţişează cu un admirator

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *