Donald Trump, despre numărul mare de cazuri de coronavirus din SUA: ”Dacă nu am testa, ratele nu ar arăta aşa”

Președintele SUA Donald Trump a participat la un interviu care a fost difuzat în weekend în cadrul emisiunii ”Fox News Sunday”, în timpul căruia realizatorul Chris Wallace a verificat falsurile spuse de Trump despre coronavirus, relatează CNN.

Potrivit sursei citate, președinte nu a ieșit prea bine. CNN susține că a fost unul dintre cele mai bune și mai revelatoare interviuri acordate de Donald Trump din 2015 de când se află la Casa Albă.

CNN a întocmit o listă cu cele mai șocante replici ale lui Donald Trump din interviul cu Chris Wallace.

Președintele SUA a surprins când a afirmat că din cauza testării masive în Statele Unite există atâte de multe cazuri de coronavirus.

”Avem cele mai bune teste din lume. Dacă nu am testa, ratele nu ar arăta aşa. Când vom testa jumătate din populaţie, cifrele vor fi în scădere”, a afirmat Trump.

Donald Trump a mai declarat că noul coronavirus va dispărea de la sine.

De asemenea, președintele SUA consideră că ”avem una dintre cele mai mici rate ale mortalității de coronavirus din lume”, deși statisticile arată că Statele Unite are a șaptea cea mai mare rată a mortalității din lume din cauza COVID-19, potrivit lui Johns Hopkins.

Deși epidemiologul Anthony Fauci a avertizat în nenumărate rânduri că epidemia de coronavirus este alarmantă în SUA, preşedintele american Donald Trump a spus despre consilierul său că „este un pic alarmist”.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *