Horoscop 21 iulie 2020. Săgetătorii încheie o perioadă de zbatere, uneori fără rezultate notabile

Horoscop 21 iulie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 21 iulie 2020:

Poate fi o zi încărcată de melancolie, de amintiri dureroase, cele mai multe legate de familie, de casă, de relația cu părinții care te-au modelat și ai ajuns așa cum ești acum.

Horoscop Taur – 21 iulie 2020:

Te poți lăsa cuprins de nostalgie, de dorul de anumite persoane pe care nu le-ai mai văzut și odată cu asta, să simți că îți este răscolit sufletul din cauza unor rememorări dureroase.

Horoscop Gemeni – 21 iulie 2020:

Ai vrea să întorci timpul, să iei alte decizii, să schimbi vorbele aspre cu altele, dar, din păcate, nu este posibil și nici nu îți face bine să te lași, prea mult, în voia acestor stări.

Horoscop Rac – 21 iulie 2020:

A venit momentul să respiri ușurat, să te ocupi și de altfel de probleme, în afara complicațiilor emoționale care ți-au umbrit anumite zile. Vei putea face acest lucru, de mâine.

Horoscop Leu – 21 iulie 2020:

Astăzi te confrunți cu o ultimă răbufnire a unor complicații pe care nu tu le-ai provocat, nici nu le-ai încurajat în vreun fel. De mâine încolo, situația va fi diferită.

Horoscop Fecioară – 21 iulie 2020:

E mare forfotă în grupul de prieteni, unii vin, alții pleacă, alții vor să schimbe câte ceva în planurile comune. Nu e nevoie să te ocupi de ei pentru că ai pierde prea mult timp.

Horoscop Balanță – 21 iulie 2020:

Te vezi nevoit să renunți la un anumit rol pe care ți l-ai asumat oricum fără vreo tragere de inimă, dar te obișnuisei deja cu el și începusei să-i vezi și partea bună.

Horoscop Scorpion – 21 iulie 2020:

Se sting, încet, dorințele tale care te împingeau să vrei cu orice preț întoarcerea la o anumită situație care te avantaja. Este un lucru bun și vei avea ocazia să vezi acest lucru.

Horoscop Săgetător – 21 iulie 2020:

Se încheie o perioadă de zbatere, uneori fără rezultate notabile, în care ai fost nevoit să te ocupi mai mult de problemele altora și să le neglijezi pe ale tale.

Horoscop Capricorn – 21 iulie 2020:

Se stinge de la sine tensiunea care a dus la tot felul de confruntări în relațiile importante. De mâine, vor apărea altfel de probleme, dar pe acestea le vei gestiona mai ușor.

Horoscop Vărsător – 21 iulie 2020:

Se încheie o perioadă de probleme greu de rezolvat la serviciu, poate și pe fondul unor complicații ale stării de sănătate.

Horoscop Pești – 21 iulie 2020:

Chiar dacă au mai rămas chestiuni nelămurite în relațiile cu cei dragi, vei renunța mai ușor la ele și te vei concentra pe ceva mai important, începând de mâine.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *