Marian Vanghelie amenință cu o candidatură la Primăria Capitalei: Dacă se înscrie Ponta, voi candida 100%

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, lansează un atac dur la adresa fostului său coleg de partid, Victor Ponta despre care spune că este cel mai mare mincinos.

După Victor Ponta sau Traian Băsescu, bucureștenii s-ar putea trezi cu un nou candidat surpriză la Primăria Capitalei.

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, anunță, într-o postare pe noul său site, că ar putea candida la alegerile locale, acolo unde până acum s-ar bate sigur cu Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (PNL-USR-PLUS). Dar ținta lui nu sunt cei doi, ci Victor Ponta.

Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez. PSDI va avea candidați în tot Bucureștiul, la fiecare sector.

Marian Vanghelie, fost primar sectorul 5

Fostul primar își continuă tirul la adresa lui Ponta și nu exclude o revenire în PSD.

„Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică Din păcate, la noi, în România, se spunea în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Victor Ponta este exact, cum zicea Traian Băsescu, cel mai mare mincinos. Cred că Victor Ponta ar trebui exclus din politică. Poate o să revin și în PSD, niciodată să nu spui niciodată. Dacă revine Ponta, nu mă mai întorc eu.”, scrie Vanghelie.

Potrivit G4media, DNA a anunțat că a clasat recent două dosare ale fostului primar.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *