Oamenii au stat și 3 ore la coadă. „Ne lasă 9 în telecabină, dar în sala de așteptare sunt 100”

Turiştii care au ajuns pe Valea Prahovei şi au vrut să urce din Buşteni spre Babele şi Sfinx au avut de aşteptat chiar şi trei ore. Dacă în telecabină au voie doar 9 persoane, în sala de așteptare s-au înghesuit aproape 100 de suflete.

Unii au răbdat cu stoicism şi au încercat să alunge plictiseala și au început să se joace pe telefoane şi trăgând adânc în piept aer de munte.

După ce în ultimele luni a fost închisă pentru o revizie generală, telecabina din Buşteni funcţionează din nou, iar turiştii au aşteptat cu nerăbdare la coadă ca să ajungă pe crestele munţilor. Aşteptarea s-a prelungit însă mult mai mult decât estimaseră.

Conform normelor de distanțare socială, în telecabină nu au voie să urce mai mult de 9 persoane. Însă, din cauză că sunt foarte mulți români vor să urce pe munte fără efort, în sala se așteptare de la telecabină s-au îngrămădit aproape 100 de persoane.

„Ne obligă să fim doar 9 în telecabină, dar în clădire sunt 100 de oameni care stau înghesuiți unul într-altul”, se plâng oamenii care au așteptat chiar și trei ore să se urce în telecabina de la Bușteni.

Poze trimite de un cititor Libertatea

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *