Împușcături ca-n filme la marginea Bucureștiului. 12 persoane au fost implicate în conflictul armat. Două persoane au fost rănite

În comuna Chiajna a avut loc un conflict în trafic la care au participat 12 persoane, membri ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, scrie Gândul.info

Autoritățile anunță că la data de 23.07.2020, ora 19:10 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei ilfovene Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aproximativ 12 persoane, membrii ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, autorii au plecat de la fața locului, desfășurându-se activități în vederea depistării acestora.

Potrivit unor surse judiciare, răfuiala ar fi izbucnit în urma unui conflict între clanurile Iordan și Litrașu. La un moment dat a existat un conflict violent între Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, și temutul interlop Liviu Iordan. În urma conflictului dintre cei doi, Iordan ar fi ajuns la Spitalul Municipal de unde ar fi jurat să se răzbune.

Sora uneia dintre cele două persoane rănite a povestit pentru că fratele ei, Călin Pană, se afla în mașină împreună cu Liviu Iordan. La un moment dat, Costel Raiciu împreună cu alte aproximativ 30 de persoane înmarmate cu arme de foc, săbii și răngi, au început să tragă asupra autoturismului în care se aflau cei doi.

Femeia susține că fratele său a fost obligat să oprească, moment în care a coborât din mașină împreună cu bărbatul care îl însoțea. Amândoi ar fi fost împușcați de atacatori, care mai apoi i-ar fi lovit cu sălbăticie cu săbiile și răngile pe care le aveau la ei. 

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *