Împușcături în Chiajna, după o răfuiala între clanuri. „Au tras să-i împuște! Apoi l-a tăiat pe fratele meu cu o sabie” – VIDEO

Un incident șocant s-a petrecut joi seară în comuna Chiajna din județul Ilfov. Doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de membrii unei gruppri interlope rivale, relatează Gândul.

Răfuiala ar fi izbucnit, potrivit Gândul, în urma unui conflict între clanurile lui Liviu Iordan și al lui Costeluș Litrașu. Potrivit IPJ Ilfov, în conflict au fost implicate 12 persoane.

„IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza com. Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aprox. 12 persoane, membri ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunță autoritățile.

Autoritățile anunță că agresorii au plecat de la fața locului, „desfășurându-se activități în vederea depistării acestora”.

Unul dintre cei doi bărbați atacați este fratele campioane la culturism Alinei Pană, aceasta fiind transportat de urgență la spital. Sportiva a publicat pe Instagram o înregistrare cu urmările incidentului.

„A tras cu pistolul. A tras în frate-miu, a vrut să-l împuște. A tras cu pistolul să-i împuște”, spune ea la începutul înregistrării. Ea filmează apoi un bărbat rănit, plin de sânge în zona capului.

„După ce fratele meu a coborât, Costel Litrașu, care este și vărul său, l-a împușcat în picior, după care l-a tăiat cu o sabie la cap, la brațe și la picioare. În același timp, prietenul fratelui meu, Liviu Iordan, a fost grav rănit și a fost internat în stare gravă la Spitalul Militar Central, unde se află în comă”, a declarat sportiva, pentru Gândul.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *