Reacţia lui Alexandru Rafilă, după ce Ponta i-a propus să candideze la Primăria Capitalei: „Era o propunere pe care era necesar să o diger”

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a anunţat că a fost ofertat de fostul premier Victor Ponta pentru o candidatură la Primăria Capitalei, însă a declinat propunerea, scrie G4media.

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a clarificat zvonurile privind o eventuală candidatură a sa la Primăria Bucureştiului, din partea Pro România.

Este adevărat că înainte să merg în vacanță, am fost ofertat de președintele Pro România, Victor Ponta, să candidez la Primăria Capitalei, să mă sprijine cu formațiunea sa pentru fotoliul de primar. Vă dați seama, că aceasta era o propunere pe care era necesar să o diger. Când m-am întors, după două zile i-am comunicat că declin oferta. Nu candidez la primărie. Din ce motiv? Pentru că ne aflăm într-o periodă dificilă și consider că expertiza mea e mai utilă în zona sănătății publice, decât ar fi în administrația locală. Este decizia corectă pe care am luat-o, pentru moment.

Alexandru Rafila:

Victor Ponta, preşedintele Pro România, preciza cu o zi în urmă că s-ar bucura dacă Alexandru Rafila ar candida la Primăria Capitalei din partea Pro România.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *