O tânără a supraviețuit unei tumori pe creier, dar a fost omorâtă de iubitul abuziv. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a ucis-o pe femeie, dar nu a fost crezut

O tânără din Australia a fost ucisă de iubitul abuziv, după mulți ani de teroare. Bătută în repetate rânduri, femeia a sperat degeaba că lucrurile se vor calma.

La doar 31 de ani, Caitlin O’Brien, originară din Melbourne, a fost ucisă de Shea Sturt, 33 de ani, într-un mod extrem de tulburător. Cei doi s-au cunoscut în adolescenţă, iar în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat mai bine de un deceniu, au rămas împreună.

Tânăra ştia că iubitul ei era abuziv, însă simțea că nu avea putere să îl părăsească.

Potrivit Mirror, Caitlin lucra ca asistentă și nu de puține ori colegii o vedeau la serviciu cu vânătăi sau o surprindeau în timp ce plângea pe la colțuri. Era o persoană extraordinară, susțin aceștia, care avea nevoie să evadeze din acea relație şi să se despartă de el. „Merita ceva mai bun”, cred cunoscuții ei.

În 2008, cei doi au avut o ceartă în urma căreia Shea Sturt a lovit-o pe Caitlin, iar ea l-a reclamat la poliție, însă ulterior și-a retras acuzațiile.

Doi ani mai târziu, tânăra a fugit de acasă, după ce bărbatul a tras-o de păr şi a lovit-o de mai multe ori în cap. Scandalul a început după ce Caitlin i-a spus iubitului ei că are nevoie de ajutor psihologic, iar el s-a enervat.

Apoi, din cauza leziunilor grave pe care le-a provocat Shea Sturt, tânăra a fost la medic de mai bine de 30 de ori. Tânăra i-a dezvăluit doctorului care o îngrijea că bărbatul i-a spus că „trebuie să o omoare pe ea înainte să se sinucidă”.

Până la urmă, certurile şi teroarea au devenit un stil de viaţă pentru Caitlin. Ea le spunea adesea poliţiştilor despre actele de violenţă la care era supusă, dar apoi, manipulată de Shea, renunţa la acuzaţii.

Își întreținea iubitul agresiv

Ulterior, bărbatul a fost diagnosticat cu o tulburare de personalitate de tip schizofrenică, agravată din cauza consumului excesiv de canabis.

“Eram conştient de tot ce făceam şi recunosc pe deplin că eram un prădător faţă de Caitlin. Cam aşa a funcţionat relaţia noastră”, i-a dezvăluit el unui prieten.

Cei doi trăiau din salariul tinerei, pentru că el era şomer şi nu îşi dorea să lucreze. Caitlin făcea tot ce putea ca să câştige banii necesari unui trai în doi.

În luna mai a anului trecut, tânăra a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală. Aceasta a fost supusă unei intervenții extrem de riscante. Caitlin a câștigat lupta cu boala.

La data de 25 iunie, Shea Sturt a distribuit o serie de mesaje ciudate pe Facebook. Acestea au făcut-o pe tânără să îşi pună mai multe semne de întrebare şi să se teamă cu adevărat pentru viaţa ei.

„Sacrificiul este frumos, dacă este făcut pentru toate motivele corecte”, a scris, printre altele, bărbatul.

Înjunghiată cu o foarfecă

În ultima seară din viața ei, Caitlin stătea liniștită pe canapea, când Shea Sturt a intrat în cameră şi a început să vorbească despre sfârşitul lumii. Apoi a atacat-o. Caitlin care a fugit şi s-a închis la baie, încercând să scape de furia bărbatului. Degeaba!

Shea Sturt a reușit să intre peste ea şi a înjunghiat-o de cinci ori cu o foarfecă. Apoi, ca să se asigure că femeia nu scapă cu viață, a hotărât să o asfixieze cu o pernă, apoi a ștrangulat-o cu o pereche de pantaloni de trening.

Cu doar 36 de ore înainte, Shea Sturt îi lăsase un mesaj tinerei în care îi promitea că nu îi va face rău niciodată. Caitlin căzuse în plasă pentru ultima oară.

După ce a comis crima, Shea Sturt şi-a făcut un duș, apoi s-a îndreptat către secţia de poliție.

El le-a spus ofițerilor să îl aresteze, dar ei nu l-au crezut. „Tocmai mi-am ucis prietena”, a spus bărbatul. ”Nu, nu ai făcut-o”, au răspuns oamenii legii.

Ulterior, polițiștii aveau să afle că acesta nu mințise. Caitlin a fost găsită moartă pe pat, cu pantalaonii de trening înfășurați în jurul gâtului.

Bărbatul a declarat că uciderea ei a fost un lucru „necesar”, iar când a fost anunţat că va fi acuzat de crimă a răspuns: „Super!”.

Shea Sturt a pledat vinovat şi a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *