Universitatea Craiova – CFR Cluj, finala campionatului! Ardelenii au învins dramatic pe FCSB, iar în Bănie va fi un meci cu titlul pe masă

CFR Cluj s-a impus pe Arena Națională din București în fața celor de la FCSB, scor 2-0. Golurile au fost marcate pe final, de Susici, minutul 85, și Miron, minuitul 87. Finala pentru titlul Ligii I e programată luni, în Bănie, între Universitatea Craiova și CFR Cluj, informează Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj are două puncte peste Universitatea Craiova, 46 față de 44, dar și un meci în plus disputat.

Dacă oltenii vor fi declarați câștigători cu Astra la ”masa verde”, își vor recăpăta locul în fruntea clasamentului înainte de duelul direct de luni, 2 august (21.30, Digi, Telekom, Look), care va stabili campioana acestei ediții!

Meciul Astra – Craiova, care era programat azi, nu s-a mai disputat, după ce patru fotbaliști giurgiuveni, depistați pozitiv cu Covid-19.

Cum nu mai există nici o dată disponibilă pentru reprogramarea lui, fiindcă pe 3 august e data limită solicitată de UEFA pentru numele echipelor participante în cupele europene, cel mai probabil, Comisia de Disciplină a FRF va trebui să judece în regim de urgență speța. Și aproape sigur verdictul va fi 3-0 la ”masa verde” pentru Craiova.

Source by [author_name]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *